Skadje - gal?

Er ikke dagens mediabilde bare supert? Alle slags reklamer og bilder som tyter ut over alt? som på pornosidene hvor det står at det er single sexy frøkner som bare venter på deg? Eller Victoria Secret/Calvin Clein modellene som bare skriker at dette undertøyet bare må du ha for å bli sexy og hot? Akkurat sånn føler jeg det, eller ikke når det gjelder rundertøyet da.. Tviler på at jeg blir så veldig sexy i en string og en bh fra Victorias Secret. Men på en annen side kanskje verd å prøve ut? 

Nei jeg tenker bare hår, du vet disse tv-reklamene hvor de bare vifter på det lange fine håret sitt som en annen kjendis og du bare vet at nå må du til frisøren? Du googler deg opp et bilde og tenker akkurat sånn skal jeg se ut og gleder deg til når du skal være ferdig hos frisøren og være prikk lik Victoria Beckham? Bare for å få fortalt at du blir å se ut som en feit versjon av gjenferdet i the grudge? 

Fikk selv fikset opp håret i går hvor jeg ba om en litt mer japansk fargestil. Kan ikke si at jeg ser mer asiater ut nå en hva jeg gjorde da jeg sto opp i går. Så nå blir neste prosjekt å legge seg under kniven hos en plastikk kirurg for å få fiksa på det. 

Nei tror definitivt jeg må teste ut noe fra Victorias Secret.. 

 

Blei rosa med blonde me og kunne ikke bli mer fornøyd med en rosafarge i håret

 

#blondeme #hår #frisør #reklame #rosa #lbnk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Bjørnar Knutsen

Lars-Bjørnar Knutsen

24, Ørland

Livsglad kar som liker byen like godt som en lavvotur på fjellet.

Kategorier

Arkiv

hits